loading
Het nieuws wordt nu geupdate, dit kan even duren, er worden momenteel 14 websites gecontroleerd
loading
Het nieuws wordt nu geupdate, dit kan even duren, er worden momenteel 14 websites gecontroleerd

Feed reader

Wanneer u op deze pagina komt, heeft u waarschijnlijk in uw statistieken gezien dat uw nieuws feed wordt uitgelezen. Het doel is om een overzicht van zoveel mogelijk nieuws te maken voor de bezoekers van Meterstandenmonitor. De titels van het nieuws worden getoond op de homepage, de live tiles van bijvoorveeld de WindowsPhone en op de nieuwspagina. Wanneer een bezoeker geïnteresseerd is, kan deze doorklikken naar een pagina waar alleen de kop getoond wordt. Wil een bezoeker verder lezen? Dan kan er doorgeklikt worden naar de site van de bron van het nieuws.

Regelmatig worden alle sites gecontroleerd om te kijken of de aldaar geplaatste berichten nog interessant zijn en natuurlijk of de site nog wel actief is.

De titels en berichten worden doorgeplaatst en niet inhoudelijk aangepast. De titels en berichten worden alleen automatisch aangepast als de opmaak van Meterstandenmonitor eronder lijdt.

Er wordt doorgelinkt naar de bewuste pagina uit uw feed. Als alle pagina's verwijzen naar dezelfde pagina (bijvoorbeeld de homepage of een inlogpagina) zal de link niet getoond worden, maar de naam van de website in platte tekst.

Voor vragen en opmerkingen verwijs ik u door naar de contactpagina.